Najnovšie recenzie zo sekcie Stavebnice Merkur
stavali sme s bratom,dcérou a teraz s vnúčatami lepšie ako
Lego
- Nebol manuál
- návod jedna veľká katastrofa! Podľa neho to má vedieť postaviť 6+ dieťa?
- šrouby mohli byť krížové, bolo by jednoduchšie stavanie
Ako dieťa som mal merkur a staval som si čo ma napadlo. Očakával som niečo podobné, no teraz mi to príde všetko menšie, krehkejšie a iba tak "narýchlo" vylisované. Skladať podľa návodu je trápenie. Moje dieťa zvládne základy, no požiarnikov som skladal ja a viac krát som musel niečo rozobrať a zmontovať ináč lebo to proste nepasovalo :( Lego má návody až prehnane podrobné, to radšej tie ako pár obrázkov a koniec :(
rozvíjanie zručnosti, syn rád majstruje :-)
- Synovci majú radosť.
- Stará dobrá klasika, nikdy nezostárne.
Ja som ho dostal pred 50 rokmi
S U P E R. !!!!
- zatial neviem, bude to darcek pod stromcek ;-)
Som s ním spokojný.
Len podložky na jednotlivé časti sú príliš krehké.
- stará, dobrá stavebnica pre chlapcov
- velmi dobra hra, pekne zretelne poukladané diely
- návod na poskladanie je slabší
som velmi spokojný s daným výrobkom
- vysoka cena, neprofesionalny, chybny navod,
bez profika co sa tomu rozumie to dieta nema sancu poskladat,
navod je ako zly sen a este aj chybny, vyrobca sa vam ani neozve na reklamaciu, vysoka cena za nepouzitelnu stavebnicu. Merkur stavebnice boli vynikajuce a teraz je to odpad
- Poznám zo 70-tich rokov
Nostalgia
Stavebnica ešte nie je vyskúšaná, lebo bude to darček na vianoce.
- Stavebnica je odskúšaná rokmi, mali ju moje deti, teraz vnuci. podporuje tvorivosť a jemnú mechaniku.
- Výborné pre všetkých "majstrov".
Vybrala som stavebnicu, pretože mám s ňou dobré skúsenosti. Zo začiatku bola potrebná pomoc dospelého, ukázať, ako sa pracuje, potom výborná, tvorivá hračka. Podporuje rozvoj pracovných zručností, ale aj návykov, napríklad trpezlivosť.
- x
- x
x
- Pohonná jednotka, ktorá rozhýbe inak statické konštrukcie Merkura.
Myslím, že táto sada by mala byť samozrejmým príslušenstvom všetkých väčších stavebníc Merkur.
Je to super produkt, prispôsobený stavebnici.
Motor i veľkú stavebnicu som kúpil synovi tak, ako som ja kedysi s Merkurom vyrastal. Vtedy som však takýto motorček nemal a musel som si prispôsobiť taký, aký bol k zohnaniu.
Merkur je super!!!
super
100% spokojnost
Merkur M 011 Motocykly
Pridané: 2. decembra 2015
(naposledy upravené 2. decembra 2015)
Zakúpený v mileobchod.sk
- nizka cena
- slaba reklama
vela za malo eur
Zobrazujem 81 - 100 zo 169 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...9 Ďalšie »