Najnovšie recenzie zo sekcie Stavebnice Merkur
- pro děti vynikající naučná hračka
tato hračka nám ukáže čemu se bude dítě v / chlapec /věnovat a jakým směrem ho dál vést.Máli technické nebo jiné nadání.
Mega stavebnica za skvelú cenu
Ešte sme ho nevyskúšali.
Tento produkt sme si vybrali hlavne preto, aby deti mali možnosť si rozvíjať tvorivosť, a aby sa naučili prakticky a bezpečne zapájať elektrické obvody. Zatiaľ ich to veľmi baví.
- Stavebnica vhodná pre rozvoj technického myslenia detí
Stavebnica vhodná pre rozvoj technického myslenia detí, overená rokmi odkedy je na trhu.
- variabilita
- veľa dielov - možnosť kombinovanie
- vhorné pre staršie deti
produkt odporúčam
- Nekonečné možnosti pre rozvoj fantázie a kreativity dieťaťa.
- O ničom neviem. Snáď len to, že nie je vhodný pre malé deti, pretože obsahuje malé s´čiastky.
Vybral som si ho, lebo som s ním ako dieťa prežil nádherné obdobie a spomedzi všetkých ostatných stavebníc som ho mal najradšej. Keď sa mi narodil syn, začal som riešiť hračky a naplánoval som si, že keď trochu odrastie, kúpime si spolu Merkur. Ten čas prišiel.
- kovové pevné časti, dlhá životnosť
- skúška detskej šikovnosti
- stavebnica pre deti i dospelých
- matky treba pri hraní doťahovať, lebo sa uvoľňujú
- konštrukčný návod nie je najprehľadnejší
stavebnica vhodná na rozvíjanie detskej šikovnosti a vytrvalosti
- úplne nemožný a neprehľadný návod
- neexistuje, aby si to mohlo postaviť 6 ročné dieťa, ako je uvedené na krabici, problém má aj dospelý
- zbytočne vyhodené peniaze
Nikdy v živote by som tento produkt sám nekúpil, smola dostali sme ho ako darček. Úplne nemožný a neprehľadný návod, po poskladaní sa veľmi ťažko rozoberá,...
Určite neodporúčam kúpiť 6 ročnému dieťaťu, ako je uvedené na krabici, lebo to neposkladá ani dospelý.
- Za cenu 70 eur som v stavebnici očakával viac súčiastok.
Nemá hodnotu za akú sa predáva
- veľmi kreatívna hračka
- treba zvážiť v akom veku túto hračku dieťaťu kúpiť
odporúčam, výborné pre cvičenie jemnej motoriky, trpezlivosti, kreativity a technickej zručnosti.
a
- Vynikajuca hracka pre rozvoj tvoriveho myslenia a zrucnosti
Urcite odporucam
Všetko prebehlo podla mojich predstav a vsetko bolo v poriadku.
- Podpora kreatívneho myslenia detí.
Veľká variabilita a možnosť rozšírenia
- Pasuje do merkuru presne
- Samostatne nepoužiteľné.
- Potreba - nevyhnutnosť základnej stavebnice.
- Pokiaľ ju nemáte, nekupovať.
Na rozhýbanie "projektov" vytvorených z merkuru super.
- Chýba zdroj. On tam ani nemá byť (podľa zoznamu), Podľa mňa by mohol byť dodávaný v zákl. výbave.
Výborná výuková hračka pre deti zákl. školy ale aj pre rodičov neelektrikárov.
- siroke moznosti, komplexna sada dielov
- slabsi, menej detailny navod
- slabe plasty uloznych priestorov dielov
merkur bol v detstve moja oblubena hracka, preto som sa rozhodol ju vybrat aj synovi
ocakaval by som ze pre 7+ rocne deti tam bude postup v style ktory dodava Lego, ale nejak si uz pomozeme ;)
k tomu uloznemu priestoru - hracku sme rozbalili "rozhadzanu", tak sme sa zahrali na popolusku. Celkovo ma stavebnica nedorieseny ulozny system pre zachovanie poriadku, plasty su na dne tenucke a lahko prasknu.
- super hračka pre kutilov
nasiel som ho už len tu...
Merkur M 3
Pridané: 19. decembra 2011
(naposledy upravené 19. decembra 2011)
Zakúpený v rajhraciek.sk
- poznám produkt z čias môjho detstva, vyrastali pri ňom aj moje deti, teraz je to pre vnuka
odporúčam
Zobrazujem 141 - 160 zo 169 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 7 [ 8 ] 9 Ďalšie »